Recenzii, opinii, povesti
Mini-cronica: Zexe
Ceea ce trebuia sa fie o prajitura in noul spatiu Zexe (au inchis Icoanei si Sofia si au mutat totul pe Bd. Aviatorilor) s-a transformat in ciorba de perisoare pentru unii, jumari de somn si porc pentru altii si cartofi cu inghetata de trufe pentru mine. Da, asa am...
Mini-cronica: brunch la Muzeu cu Mihai Toader
Mihai Toader, chef si co-owner Soro lume, a gatit la Beans & Dots, cafeneaua Muzeului de Arta Recenta, un meniu de toamna cu note de fum si flori de fenicul, texturi de ciuperci alunecoase si piure de varza spectaculos. Impecabil, ca mai toate ce ies din bucataria...
4-hands dinner: meniu romano-sloven la NOUA
Eveniment Ambasada Sloveniei La sarbatorirea a 30 de ani de misiune diplomatica slovena in Romania chef Alex Petricean si echipa lui au lucrat cu chef Miha Dolinar si pastry chef Hilton pentru a dezvolta preparate nici romanesti nici slovene, ci un mix care sa...
Trip: Sotrile, acasa la Ingeri si zmei
Ca sa ajungi la Sotrile treci codri de arama (paltini), urci munti pitici (coame de deal, mai degraba) si-ti scalzi privirea in barajul cu nume de copac. Am facut drumul acesta saptamana trecuta si ca orice poveste care se respecta la punctul culminant am avut Ingeri...
Mini-cronica: Pasticceria Flavian Dobre
Mergand sa luam becuri cu led ca-s mai economice am trecut pe langa aceasta cofetarie pe care o aveam pe lista dar nu se nimerea in drum (este in mall Colloseum). Un spatiu imens si foarte atent decorat cu o oferta variata - prajturi, macarons, torturi la felie,...
Mini-cronica: Casa Capsa
Pentru ca era dupa colt de Maimuca am zis sa bem ceva la Capsa (Cosmin), respectiv sa mancam o prajtura (fetele). Cofetaria s-a mutat in spatiul vechi, original de pe Calea Victoriei unde a scos si mese pe trotuar - luam o prajitura la sosea acolo unde se facea...