Recenzii, opinii, povesti
Recenzie: Bucataria.localfood
"Ce-ai, fa?" m-a intrebat vocea guturala alarmata probabil de camera telefonului indreptata spre acea cladire ramasa stinghera pe Craciun, straduta ce da in Calea Dorobanti. Am bagat telefonul in buzunar si am tacut mai departe, cu ochii la case. Vocea iesise din...
Recenzie: Maimuca
musama si plastic, Tokyo meets Istanbul, o maimuta astronaut si litere luminoase ce transcriu fonetic destinatia spatiului din spatele lor. masa din spate transformata in separeu pentru noi ca eram 5; in spatele cortinei, a bucatariei si a lumii. musamaua o fi cool...
Recenzie: Aditis Kitchen
o aventura pe stradute intr-un cartie necunoscut cautand amintirea farfuriilor vacantelor asiatice loc mic, fara pretentii parea inchis cand am ajuns si ne-am aventurat sa patrundem in interior si sa strigam incet "hello, anybody there?/ buna ziua, e deschis?' spatiul...
Reteta: Poulet de Bresse
Masa de duminica - meniu francez Branzeturi DOP, vinuri AOC/ DOC, ciocolata single-origin, cafea de specialitate, etc. Dar oratanii mai cu mot sau litere in coada nu-s? Ba da. Azi povestesc despre Poulet de Bresse, zburatoare numita si Poularde de Bresse / Chapon de...
Recenzie: Marmorsch Blanc
daca nu este semnata de chefs celebri (gen Ducasse la The Dorchester) mancarea din hoteluri este arareori o destinatie in sine. am mers la Marmorosch Blanc din cauza de FOMO si bine mi-a prin; m-am convins inca o data de cele scrise in primul paragraf. Recenziile...
Istorii pe paine: Pompeii
Dining out Pompei 79 ADDe curand am aflat din media despre descoperirea unui nou termopolium la Pompei; pentru cei care au deschis mai tarziu terlevizoarele, un termopolium este un precursor roman al unitatii de fast-food; servea mancare calda direct in strada dar...