o aventura pe stradute intr-un cartie necunoscut cautand amintirea farfuriilor vacantelor asiatice

loc mic, fara pretentii

parea inchis cand am ajuns si ne-am aventurat sa patrundem in interior si sa strigam incet “hello, anybody there?/ buna ziua, e deschis?’

spatiul gol, liniste, nici tipenie de om, clar bucataria era inchisa, doar in aer plutea visul unor condimente deja gatita candva.

bazaia un neon ca intr-o discoteca distopica

era curat desi nu aveai neaparat impresia asta.

am insistat totusi sunand la un telefon care a inceput sa fie auzit in relativa apropiere.

a aparut un tanar, ne-a intrebat ce vrem sa mancam, noi am intreba ce ne poae face, el a insirat cateva lucruri care nu erau pe meniul clasic romanescsi asa am reusit sa mancam chicken spicy, momos, noodles, chow mein alaturi de o cana mare  cu masala chai

o vreme nu ne-a fost clar ce am comandat dar mancarea a inceput sa vina, tanarul nostru bucatar-ospatar era amabil si sprinterm i-a hranit intre timp si pe doi posibili conationali de ai sai (Aditis e restaurant nepalez deschis de nepalezi pentru cei care un venit in Romania la lucru).

momos (dumplings/ galuste cu carne tocata) au fost delicioase, ceaiul strasnic, taiteii clasici, iar puiul foarte rosu.

ne-a placut si voi mai merge, sunt sigura ca voi descoperi acolo preparate simple si gustoase ce-mi vor face dor de duca spre estul extrem.

Aditis s-a mutat aici recent si pare ca a preluat un local pre-existent, ceea ce adauga la experienta permitand in design hibrid.

Aditis este pe str Visinilor n 2, Bucuresti

Gradina cu legume

Recenziile sunt pareri personale, au un inerent grad de subiectivism si reflecta strict ceea ce am experimentat intr-un anume moment intr-un anume loc. Alte persoane pot avea experiente diferite si e ok, de gustibus non disputandum. 

A idee cat de bun este napul ca desert ?