Recenzii, opinii, povesti
Degustare vin: Domeniul Bogdan
Strabatem sate mici, cu cateva case pitice adunate la strada. Sunt dispuse perpendicular pe sosea si intrarea se face pe centru, printr-o veranda cu arcade trilobate. Gardurile lasa sa se vada devalmasia sud-estului. Satele-s scurte, se termina cat ai clipi si incepe...
Recenzie: Soro lume
E ceva ascet la Soro lume. Poate in caramida dezgolita si spoita in alb asa cum spoiau la tara anual bucataria de vara. Aduce a chilie in care cartile sfinte - ghidul de fermentare a lui Redzepi, Curatorul de zacusca, tomul lui Magnus de la Faviken - stau cuminti pe...
Food Bloggers 2022
Pe 8 iunie am avut bucuria (si anxietatile aferente) de a modera un panel star-studded in cadrul Food Bloggers 2022. Am profitat de experienta lor vasta si i-am rugat sa creionam impreuna un parcurs al consumatorului in cautarea unei experiente de eating out aliniata...
Conferinta Horeca Insight Pastry, Dessert, Coffee
Ca fost detinator de cofetarie si lucrator in ea mi-am facut timp liber pe 14 iunie pentru a asculta ce au de spus altii, mai mari si mai perseverenti. Las aici doua idei cu care am rezonat la fiecare vorbitor: Flavian Dobre, Kanel Cei care vand deserturi facute...
Note de degustare: Noeme
Nu stiu de unde a aparut fata aceasta careia ii atarna in urechi conuri de inghetata albastra pe post de cercei, dar e un sentimen de deja vu. Imi spune ca vine din PR si ca a intrat in cofetarie si bucatarie acum trei ani. Imi suna cunoscut si deja vad in asta un...
Lunch: Arzu
Nu stiu de unde vine Arzu, mie cuvantul imi suna oarescum de Tara Bascilor dar, fidela principului lui Occam (sic), prefer sa cred ca si Mazi (n.a. Cristina Mazilu, woner) are o bunica care zice si ea cum facea mamaia mea -“arz-o focul” atunci cand ma juleam de o...