i eat and a write about it
Foodie in Romania
Mini-cronica: brunch la Muzeu cu Mihai Toader
Mihai Toader, chef si co-owner Soro lume, a gatit la Beans & Dots, cafeneaua Muzeului de Arta Recenta, un meniu de toamna cu note de fum si flori de fenicul, texturi de ciuperci alunecoase si piure de varza spectaculos. Impecabil, ca mai toate ce ies din bucataria...
Mini-cronica: Casa Capsa
Pentru ca era dupa colt de Maimuca am zis sa bem ceva la Capsa (Cosmin), respectiv sa mancam o prajtura (fetele). Cofetaria s-a mutat in spatiul vechi, original de pe Calea Victoriei unde a scos si mese pe trotuar - luam o prajitura la sosea acolo unde se facea...
Lunch: Arzu
Nu stiu de unde vine Arzu, mie cuvantul imi suna oarescum de Tara Bascilor dar, fidela principului lui Occam (sic), prefer sa cred ca si Mazi (n.a. Cristina Mazilu, woner) are o bunica care zice si ea cum facea mamaia mea -“arz-o focul” atunci cand ma juleam de o...
Recenzie: sfarsit de vara la Anika
Sfarsit de vara in BucurestiSeara de august tarziu, cand incep sa se coaca strugurii in vii de miros strazile vechilor mahalale. Masa luata august, 2020Tip bucatarie Neo-Romanesc Pret RRRStr. XX AnikaAdriana Seara de august tarziu, cand incep sa se coaca strugurii...
Recenzie: Boboko by Kaiamo
Vizitat iunie 2020. Am ajuns la Kaiamo/ Boboko intr-o miercuri seara cu iz de tei si ploaie. Cunosteam terasa micuta, simpla si simpatica dar ospatarii zambeau prin masti regulamentare. Cand unul dintre ei ne-a adus un creion pe masa, langa foi de hartie am...
Adresa
Bucuresti, Romania