Recenzii, opinii, povesti
Recenzie – Aubergine healthy food
Meniul doldora cu de toate scrise marunt pe mai multe pagini nu este mai niciodata un semn bun. Nu inseamna ca bucatarul/ proprietarul e pasionat si de somon de Atlantic si de salata greceasca sau ca nu se poate hotara daca face paste sau tagine, libanez sau...
Calatorie: Nice (to see you again)
Pentru ca Nisa mi-a mirosit mai intai a tigara, ma asteptam la voci ragusite si cearcane adanci. Ei francezi, eu cu preconceptii. Am chestia asta cu mirosul unui loc, primul simtit la iesirea din aeroport. Stiu ca primul gand duce la hidrocarburi, gaze de esapament si...
Foto: St Paul de Vence
O alta fuga de o zi din Montecarlo - St Paul de Vence, gasit linistit, fara hoarde de telefoane de turisti hulpavi sa ia cu ei ceva din frumusetea acestui mic, tare mic si cochet sat medieval azi doldora de boutique-uri, galerii si cafenele.Cat timp sa aloci unei...
Monaco, bormasina si pomeranienii
Era o vreme cand macarale rad in soare era motiv de mandrie nationala, dar la Monaco nu cred ca e la fel, cel putin nu pentru cei carora li se ia vederea catre mare si linistea diminetilor. Monaco este un imens santier pe care canta vesele de dimineata pana...
Reteta: uzvar, deliciosul compot ucrainean
ReteteCompot ucrainean Uzvar Prune uscate 200 g Mere, pere uscate 300 g Stafide 50 g Lamaie 1 buc Apa 2 l Miere optional Clatiti cu apa rece fructele si apoi puneti-le cu apa la fiert pentru cca 30 minute. Cand sunt moi luati de pe foc, lasati sa se raceasca putin si...
Recenzie: Ciao Nikki, italian
O cladire cu un interior superb ale carui panouri de lemn de la interior sunt bine intretinute, plus o miscare indrazneata si binevenita - scaune galbene ce reusesc sa lumineze si sa tina in contemporan ceea ce altfel ar fi greoi si impovarator. Un meniu murdar,...