i eat and a write about it
Foodie in Romania
Micro-recenzie: Los Amantes
Restaurantul Los amantes m-a facut sa ma gandesc la diferenta intre bistro si fast food. Locul este simpatic colorat, atmosfera vivace si am avut cel mai prietenos-amuzant service din Bucuresti. Era sambata si soarele intindea zambete din pielea celor iesiti pe...
Amarin, un irakian in Bucuresti
Cum m-am pacalit de Ramadan si mi-a placut Imi doream de mult sa prind un Iftar, o masa de seara luata de credinciosi in timpul Ramadanului si pentru ca s-a suprapus ba cu postul nostru, ba cu plecari din oras nu am reusit. Pusesem ochii pe un restaurant irakian care...
Turism de weekend, langa casa, in Toscana noastra
M-am intors ieri de la Casa Timis unde am degustat meniul noului restaurant Rotonda. Am fost in gasca, cu treaba, dar despre asta mai incolo caci inainte de toate am mancat prin urmare se cere o apreciere a celor gustate. As putea scrie ca meniul a fost beton, bomba,...
NOUA B.A.R.
NOUA B.A.R este puiutul lui NOUA Bucatarie Romaneasca si, ca orice urmas, nu sare departe de trunchi, e la fel de creativ dar are si o abordare mai incluziva, lucru evident inca din denumire - B.A.R. inseamna Bucatarie Aproape Romaneasca. Este cel mai recent proiect...
Cream tea/ afternoon tea/ high tea
Afternoon tea - mini-sandvisuri, scones, prajituri si ceai savurate relaxat in jurul orei 4 pm. Ana, ducesa de Bedford, l-a facut fashionable la inceputul secolului XIX de foame (masa de seara se lua la 8 pm). High tea - se ia la masa iar meniul este mai bogat -...
Ziua Nationala a Gastronomiei si Vinului 2022
Ziua Nationala a Gastronomiei si Vinului se sarbatoreste la Casa Timis de 3 ani. Cosmin Dragomir, Cezar Ioan si Nico Lontras sunt fondatorii acestui proiect legiferat in Parlamentul Romaniei. In 2020 meniul s-a numit Emotii pentru ca era primul an al lui Nico...
Adresa
Bucuresti, Romania