lemongrass si kafir lime in nuca de cocos
In wok-urile Asiei
Recenzie: Noua, bucatarie romaneasca
Pentru mine Noua a fost mai mereu cu ghinion. Anul trecut nu am reusit sub nicio forma, oricat am planuit. Anul acesta a fost asa: nu am gasit masa de cateva ori, ba odata am ajuns la Kane in loc (nu am regretat deloc, dar totusi planul era sa ajung la Noua). De...
Recenzie: Masa – Taqueria Artisanal
Nu am ajuns inca in Mexic deci nu am mancat tacos la mama lor, iar cei mai buni pe care i-am mancat erau la micul restaurant Cantina in Ahangama, Provincia de Sud, Sri Lanka. Acum ca am stabilit ca habar nu am cum sunt adevaratii tacos pot sa trec mai departe si sa...
Rezervarea, un Deschide-te, Sesam! care poate inchide restaurante
Imi amintesc ca si cum s-a intamplat ieri - este locul comun, debutul relatarii unei intamplaridespre care naratorul vrea sa stii ca l-au marcat. Ni s-a intamplat de doua ori, intr-o perioada scurta de timp. Prima data, un domn a vrut sa plaseze o comanda fara sa...
Recenzie: L’Atelier Relais & Chateaux
Intr-o zi de februarie anul acesta (care pare, desigur, ca a fost acum doua veacuri) m-am vazut cu Bogdan Alexandrescu, cunoscut si ca Dexter, finalist Master Chef, tipul cu mustati si ochelari cu rame faine, etc. Pentru mine era chef-ul care lucrase la Paris...
Recenzie: Boboko by Kaiamo
Vizitat iunie 2020. Am ajuns la Kaiamo/ Boboko intr-o miercuri seara cu iz de tei si ploaie. Cunosteam terasa micuta, simpla si simpatica dar ospatarii zambeau prin masti regulamentare. Cand unul dintre ei ne-a adus un creion pe masa, langa foi de hartie am...
Reteta: socata, trandafirata, museta & dudata
Primavara aceasta am facut pe rand socata, musetata, trandafirata si dudata. Urmeaza teiata, dar am ratat salcamata. Am mai facut socata, dar este prima primavara cand fac bauturi racoritoare din tot ce prind; cine ma cunoaste stie ca ma activez iarna, in...
Adresa
Bucuresti, Romania




