apa de floare de portocal & tamaie
Oazele desertului
Recenzie: Masa – Taqueria Artisanal
Nu am ajuns inca in Mexic deci nu am mancat tacos la mama lor, iar cei mai buni pe care i-am mancat erau la micul restaurant Cantina in Ahangama, Provincia de Sud, Sri Lanka. Acum ca am stabilit ca habar nu am cum sunt adevaratii tacos pot sa trec mai departe si sa...
Rezervarea, un Deschide-te, Sesam! care poate inchide restaurante
Imi amintesc ca si cum s-a intamplat ieri - este locul comun, debutul relatarii unei intamplaridespre care naratorul vrea sa stii ca l-au marcat. Ni s-a intamplat de doua ori, intr-o perioada scurta de timp. Prima data, un domn a vrut sa plaseze o comanda fara sa...
Recenzie: L’Atelier Relais & Chateaux
Intr-o zi de februarie anul acesta (care pare, desigur, ca a fost acum doua veacuri) m-am vazut cu Bogdan Alexandrescu, cunoscut si ca Dexter, finalist Master Chef, tipul cu mustati si ochelari cu rame faine, etc. Pentru mine era chef-ul care lucrase la Paris...
Recenzie: Boboko by Kaiamo
Vizitat iunie 2020. Am ajuns la Kaiamo/ Boboko intr-o miercuri seara cu iz de tei si ploaie. Cunosteam terasa micuta, simpla si simpatica dar ospatarii zambeau prin masti regulamentare. Cand unul dintre ei ne-a adus un creion pe masa, langa foi de hartie am...
Reteta: socata, trandafirata, museta & dudata
Primavara aceasta am facut pe rand socata, musetata, trandafirata si dudata. Urmeaza teiata, dar am ratat salcamata. Am mai facut socata, dar este prima primavara cand fac bauturi racoritoare din tot ce prind; cine ma cunoaste stie ca ma activez iarna, in...
Le consul, 2016
30Oct2016 seara ploioasa pe strazile din Primaverii octombrie intra o data cu noi in vila cu tavane inalte si lampi galben-albastre un caine-general ne asteapta la intrare, nu, nu se gudura nu sare, nu latra, nu maraie, nu misca e incotosmanat intr-o uniforma si-un...
Adresa
Bucuresti, Romania