i eat and a write about it
Foodie in Bucharest
Sarut-mana pentru masa
Editura GastroArt anunță lansarea unui nou titlu din colecția dedicată gastronomiei românești, luni, 3 noiembrie, de la ora 19:00, la Cărturești Verona. Sărut-mâna pentru masă! Carte de(spre) bucate de Adriana Sohodoleanu și Cosmin Dragomir este rezumatul cercetării...
8 idei faine de la Revino Gourmet Show 2023
8 idei faine de la masterclass-ul de sambata de la Revino Gourmet Show 2023 Oana Udrea, Mesendorf 65, producator de branzeturi maturate si Punct Gastronomic Local. branza este sufletul locului Mesendorf 65 este cel mai mic producator de branza maturata din...
Recenzie: Casa Tanase
Un restaurant nepalez bucurestean O bucata de Asie saraca stramutata pe str. Mircea Vulcanescu cu pani puri super gustos si thali imblanzit, usor obosit, lipsit parca de foc si para; ca muncitorii emigrati aici din Nepal. Departe de casa, iesiti din contextul de...
Recenzie: Tribes by Nelz
'La cat a ramas? la 5?’ ‘Nu, la 4’ Era 4 fara cinci cand schimbam mesajele de mai sus cu Cosmin si eram in taxi spre restaurant. Stabilisem sa ne vedem la Tribes by Nelz. Restaurant african. Reactia multora cand aud de un astfel de specific e o strambatura a...
Micro-recenzie: Sofra
‘Vezi ca nu se vorbeste romaneste acolo’ am fost atentionata. M-am gandit instant la ospatari nepalezi sau din Sri Lanka dar nu, la nici 250 km de Bucuresti, la intrarea in Mamaia am gasit o bucatica de Turcie. Cu siraguri felii de vinete si ardei uscati atarnate de...
Micro-recenzie: Los Amantes
Restaurantul Los amantes m-a facut sa ma gandesc la diferenta intre bistro si fast food. Locul este simpatic colorat, atmosfera vivace si am avut cel mai prietenos-amuzant service din Bucuresti. Era sambata si soarele intindea zambete din pielea celor iesiti pe...
Adresa
Bucuresti, Romania





