lemongrass si kafir lime in nuca de cocos
In wok-urile Asiei
Recenzie: Maimuca
musama si plastic, Tokyo meets Istanbul, o maimuta astronaut si litere luminoase ce transcriu fonetic destinatia spatiului din spatele lor. masa din spate transformata in separeu pentru noi ca eram 5; in spatele cortinei, a bucatariei si a lumii. musamaua o fi cool...
Recenzie: Aditis Kitchen
o aventura pe stradute intr-un cartie necunoscut cautand amintirea farfuriilor vacantelor asiatice loc mic, fara pretentii parea inchis cand am ajuns si ne-am aventurat sa patrundem in interior si sa strigam incet "hello, anybody there?/ buna ziua, e deschis?' spatiul...
Reteta: Poulet de Bresse
Masa de duminica - meniu francez Branzeturi DOP, vinuri AOC/ DOC, ciocolata single-origin, cafea de specialitate, etc. Dar oratanii mai cu mot sau litere in coada nu-s? Ba da. Azi povestesc despre Poulet de Bresse, zburatoare numita si Poularde de Bresse / Chapon de...
Recenzie: Marmorsch Blanc
daca nu este semnata de chefs celebri (gen Ducasse la The Dorchester) mancarea din hoteluri este arareori o destinatie in sine. am mers la Marmorosch Blanc din cauza de FOMO si bine mi-a prin; m-am convins inca o data de cele scrise in primul paragraf. Recenziile...
Istorii pe paine: Pompeii
Dining out Pompei 79 ADDe curand am aflat din media despre descoperirea unui nou termopolium la Pompei; pentru cei care au deschis mai tarziu terlevizoarele, un termopolium este un precursor roman al unitatii de fast-food; servea mancare calda direct in strada dar...
Retea: lemon curd
#AroundTheWorldCand calatoresc imi place sa incerc cat mai multe preparate locale si pe unele chiar invat sa le gatesc de la localnici; pentru altele ma bazez pe carti de bucate luate din librariile zonei vizitate. Crema lemon curd am descoperit-o la un 5 o'clock tea...
Adresa
Bucuresti, Romania