apa de floare de portocal & tamaie

Oazele desertului

Cezanne, 2016

Cezanne, 2016

Despre chef Cezar Munteanu nu cunosc prea multe, in afara colaborarii sale cu Selgros si a unui episod hilar cand un MC l-a anuntat pe scena unui eveniment intr-un parc drept chief  Cezar. Acum ceva vreme l-am auzit luand cuvantul la unul din...

Londra, 2016

Londra, 2016

Este a treia oara cand scriu acest text caci din varii motive se incapataneaza sa dispara. Consecinta este desigur ca este mult mai scurt decat planuisem. Prin urmare, iata cateva lucruri/ locuri pe care le puteti lua in calcul la Londra. Unde e ceata, stiti voi,...

Valencia. 2016

Valencia. 2016

Pai, mai intai despre mancare. Ba nu, despre portocali ca sunt peste tot – copaci salbatici, doldora cu fructe rotunjoare, portocalii spre verde, acre si amare pentru curiosul care isi pune mintea cu ele. Copacii insa sunt superbi si aliniaza mai toate avenidas,...

Mykonos

Mykonos forta delor patru elemente Din pamant din piatra seaca grecii au reusit sa scoata unul din cele mai pitoreseti si simbolice peisaje din lume - case varuite in alb imaculat si tamplarie albastra. Desi probabil Santorini e mai cunoscut, Mykonos a venit din spate...

Londra, 2016 Alcoholic architecture

Londra, 2016 Alcoholic architecture

In Londra, unde altundeva? Realizat de Bompass & Parr, de cine altcineva? Cum asa? Pai uite cum: Sam Bompass si Harry Parr nu sunt la primul proiect traznit; au mai facut o masa de desert funerar fluorescenta in cadrul unei expozitii a San Francisco Museum of...

Dublin, 2016

Dublin, 2016

16Mar2016 Vazut in primavara lui 2012 sub pretextul unui concert Rammstein. Irlanda in verde-crud pe care mi-o doream de atata vreme. De ce? Arhitectura solida cu patina romantica a timpului pe fiecare colt de caramida, nu mai vorbim de frumoasele (si obsedantele) usi...

Adresa

Bucuresti, Romania