apa de floare de portocal & tamaie
Oazele desertului
Vocabular de om de lume, 2013
Ca organizatori de evenimente gourmet si nu numai, luam contact cu oameni din domenii variate si cu diferite niveluri de educatie culinara. Invatam multe de la fiecare din ei si speram ca si ei pleaca de la noi cu mai mult decat un stomac plin, ci si cu respect si...
Joseph, 2013
Am ajuns aseara, pe racoare fara rezervare; design rafinat, foarte subtil si discret prietenos. Fine dining adevarat, bine venit. Meniuri frumoase, cu lipici care plesneste cand le deschizi prima pagina. Vesela frumoasa, discret desperecheata si dragalase cosuri de...
De gustibus
La o degustare de ciocolata organizata saptamana trecuta pentru o companie suedeza am avut ocazia sa vedem, nu pentru prima oara, cum ciocolata-surogat, strecurata de noi subversiv printre mostrele autentice, a intrunit un numar de voturi dureros de mare. Vi s-a...
Collage
O cunosc cand aveam 6 ani – 6 ani si vreo 8 luni, mai precis, asta ca sa ancorez povestea in timp. Ma tem insa ca la prima noastra intalnire am trecut pe langa ea indiferenta, prea strivita de ghiozdanul primei zile de scoala. Mai apoi, am tot vazut-o zilnic,...
In cautarea gustului copilariei
Acum cateva saptamani invitam clientii biscuit sa ne lase amintire, pe un colt de perete, un gand dulce – numele desertului preferat din copilarie. Castigator la puncte este de departe laptele de pasare, pur si eteric in galustenia lui de albus batut cu simtul...
Pop-up dinner Fragmente
Mihai Iosif Toader este unul din oamenii pe care as fi vrut sa ii cunosc mai devreme, trebuia sa il cunosc mai devreme, ca sa nu ratez cele doua episoade de cercetare etnografica transpusa in farfurie alaturi de Radu Dumitrescu si Alex Petricean. Al treilea pop-up...
Adresa
Bucuresti, Romania