apa de floare de portocal & tamaie

Oazele desertului

Simpozion culinar la Oxford, 2016

Simpozion culinar la Oxford, 2016

12Jul2016 Ultimele cateva zile m-au gasit in Anglia, la un simpozion gastronomic ce aduna circa 200 de foodies cu acte in regula (think PhDs in food history, anthropology or professors at Harvard, Rio de Janeiro or Boston). Sunt si multi food writers de blog dar mai...

El Torrito, 2016

El Torrito, 2016

10Oct2016 O strada in care casele intind brate pline de steaguri si se imbratiseaza pe deasupra capetelor de oameni si masini. O pisica alb-portocalie in geamul de jos al usii. O cheama Margarita si va dormi curand pe un scaun eliberat de clienti ghiftuiti. Un copac...

Cu ce se mananca cofetaria pe comanda

Scris in 3/05/2017 Ceea ce urmeaza este o sabie cu doua taisuri – poate lumina cateva aspecte, dar poate la fel de bine intuneca imaginea business-ului de care ma ocup. Daca se intampla sa se lumineze chiar si una-doua umbre, voi fi extrem de fericita. Daca...

Osteria Zucca, 2016

Osteria Zucca, 2016

Scris in 13 Nov 2016 best thing it happened to my food map in a long long time. loc mic si simplu, prietenos si plin de oameni si farfurii, pe str Jean Louis Calderon (jurnalist francez mort in revolutia romana din 1989). una din cele mai bune mese din...

Libanez, 2016

Libanez, 2016

Lebanese style 6Apr2016 0 Comments 8 zile am trait mainly cu mancare libaneza. Sambata – prea obosita si fara chef sa gatesc dupa o zi de munca la Biscuit, comandam libanez de la Mezze. Duminica – iesim cu prieteni la masa; prietenii vor libanez. La Picollo...

Haveli, 2016

Haveli, 2016

Haveli 15Mar2016 0 Comments I have a thing with Indian food care e dovedit si de faptul ca: pot manca la orice ora si in orice cantitate lintea de la Barka Saffron primul lucru pe care il fac cand ajung la Londra este sa mananc la un restaurant indian. India este si...

Adresa

Bucuresti, Romania