Scris in 13 Nov 2016
best thing it happened to my food map in a long long time.
loc mic si simplu, prietenos si plin de oameni si farfurii, pe str Jean Louis Calderon (jurnalist francez mort in revolutia romana din 1989).
una din cele mai bune mese din ultimele luni; am luat
- caciucco – supa groasa de rosii cu fructe de mare; traditionala, specifica coastelor toscane si ligurice; povestea spune ca a aparut pe masa unei vaduve de pescar, iscata din pestii primiti de pomana de copiii orfani. O supa consistenta, care se mananca cu felii groase de paine rustica. La Zucca este in cea mai delicioasa forma a sa.
- pasta con vongole – simplitatea geniala a unor paste cu gust de mare si sare.
- lup de mare la gratar cu sparanghel si spanac sotat – excelent
- tort de mascarpone si caise, tort de ciocolata, lava cake, tarta cu pere si Nutella
Oosteria este acolo de un an si jumatate, ceea ce inseamna ca am pierdut deja atatea mese delicioase.
P.S. in imagine e cacciucco in varianta de starter, adica cca 1/3 din portia normala.
Recent Comments