A fost locul perfect pentru luat un mic dejun copios cu un fost coleg de generala pe care nu l-am vazut de la sfarsitul … generalei. Incredibil ce poate sa faca o curticica cu patru pomi si niste plante cataratoare necunoscute intre un bloc si o casa batraneasca; gradina Ou are un aer total necomercial, e cosy si homey in sensul ca ma asteptam (imi doream) sa iasa pe usa mititica din coasta gradinii o batranica cu o tava pe care sa stea un pahar aburit de apa rece si niste dulceata. 

Mi-a amimtit de gradina unui cuplu de batranei mititei si buni ca painea calda la care mergeam mica fiind in Popesti Leordeni si poate de aceea caldura cu care am fost primiti la Ou (plus omleta cu trufe si un maritozzo delicios) m-au facut sa ii vad pe Andrei si Ayfer ca un corespondent young & cool a acelui mom & pop la care ma uit mereu cu jind si nostalgie in filmele americane. 

Spatiul este mic si cochet atat cat ii da voie minimalismul artistico-bugetar. Maritozzo este un desert din Lazio, Italia si inseamna o briosa spintecata si umpluta cu frisca. Crema de vanilie fructe de padure sau o combinatie intre toate acestea (desigur eu combinatia aceasta am ales-o si bine mi-a fost). 

wikpedia commons

Recenziile sunt pareri personale, au un inerent grad de subiectivism si reflecta strict ceea ce am experimentat intr-un anume moment intr-un anume loc. Alte persoane pot avea experiente diferite si e ok, de gustibus non disputandum. 

Ai bea un punch ca acum trei secole?