🍲 pho bo bogat
🍲 tom yum iute si proaspat ca o ploaie de vara intr-un lan de lemongrass
🍜 pad thai mult, satios, decent dar inca neconvingator. Daca la Kunnai mi se pare prea dulce, aici nu are savoarea si punch-ul pe care il au supele ce-l preced.
🍚 butter massala prawns delicios cu un orez perfect
🍷 un Blanc de Blanc de la Ksara ceea ce imi pricinuieste o dubla rememorare – cea a descoperirii vinului acesta la minunatul Naranj din Damasc in 2008 dar si vizita la crama Ksara in Zahle, Liban, unde, daca nu ma insel, o vulpe este cea care a dezvaluit pestera in care mai apoi calugarii iezuiti au depozitat vinul pe care-l fabricau.
❣️inapoi la Hushimo – este un bistro mic-mic dar cica se face mare pe strada si in spate. Am stat la masa de la geam, frig tare, toaleta de-un minimalism stripped naked dar
❤️ surprinzator de buna mancarea, simpatic si cunoscator ospatarul.
🤦♀️ o rugaminte as vrea sa ajunga la bucatarie – curatati, va rog, intestinele crevetilor!
Str Mendeleev, vis-a-vis de Ototo
#EatingOutInBucharest
#hushimo #bistro #eatingout #asianfood #phobo#tomyum #butterchickenmasala #ksarawine
#foodie #review #hushimo
Recenziile sunt pareri personale, au un inerent grad de subiectivism si reflecta strict ceea ce am experimentat intr-un anume moment intr-un anume loc. Alte persoane pot avea experiente diferite si e ok, de gustibus non disputandum.
Recent Comments