i eat and a write about it
Foodie in Romania
Octombrie la Tulcea
Nu stiu altii cum sunt dar eu, cand plec de undeva, plec cu suveniruri culinare (care, daca nu se pot manca direct, se gatesc sau se citesc spre gatire). De restaurantul La Liman am venit cu pateu de palamida (bun bun) dar si cu incredere renascuta in oameni si...
8 idei faine de la Revino Gourmet Show 2023
8 idei faine de la masterclass-ul de sambata de la Revino Gourmet Show 2023 Oana Udrea, Mesendorf 65, producator de branzeturi maturate si Punct Gastronomic Local. branza este sufletul locului Mesendorf 65 este cel mai mic producator de branza maturata din...
Review: One soul, Brasov
‘La noi ai fost?’ ‘Duminica ajung.’ Cel care m-a intrebat era Lőrincz Szilárd, executive chef la One Soul, Brasov, restaurant la care-mi propusesem sa mananc inca de anul trecut. Se insera pe valea Borosului si la masa aceea de la Taste of Transylvania stateau unii...
Recenzie: Casa Tanase
Un restaurant nepalez bucurestean O bucata de Asie saraca stramutata pe str. Mircea Vulcanescu cu pani puri super gustos si thali imblanzit, usor obosit, lipsit parca de foc si para; ca muncitorii emigrati aici din Nepal. Departe de casa, iesiti din contextul de...
Recenzie: Tribes by Nelz
'La cat a ramas? la 5?’ ‘Nu, la 4’ Era 4 fara cinci cand schimbam mesajele de mai sus cu Cosmin si eram in taxi spre restaurant. Stabilisem sa ne vedem la Tribes by Nelz. Restaurant african. Reactia multora cand aud de un astfel de specific e o strambatura a...
Micro-recenzie: Sofra
‘Vezi ca nu se vorbeste romaneste acolo’ am fost atentionata. M-am gandit instant la ospatari nepalezi sau din Sri Lanka dar nu, la nici 250 km de Bucuresti, la intrarea in Mamaia am gasit o bucatica de Turcie. Cu siraguri felii de vinete si ardei uscati atarnate de...
Adresa
Bucuresti, Romania