Despre mine

Sunt Adriana Soho si Biscuitul meu s-a nascut in 2009, pe atunci ca un concept store gourmet pentru care importam ciocolata artizanala, ceaiuri oolong si dulceata de mimoze. Stabileam lista de aprovizionare deschizandu-mi dulapul de acasa la propriu, caci de cand am inceput sa calatoresc valizele sunt pline cu specialitati locale. 

Din 2014 Biscuitul a fost pentru sase ani  cofetarie artizanala, am zis sa ne fac lucrurile pe jumatate. Talk the talk, walk the walk, as they say.

Din motive explicate si aici, caci inchiderea cofetariei atras multa curiozitate, am decis sa fac si altceva in afara productiei alimentare. Primul pas este finalizarea cursurilor doctorale; intrebarea de cercetare are legatura cu Noua Bucatarie Romaneasca din perspectiva sociologica. Sunt asadar intr-un an sabatic in care incerc sa ma ocup mai mult si de partea de comunicare. Investighez proiecte axate pe educatie caci viata imi arata ca e inca multe nevoie, si nu doar in domeniul gastronomic. 

Ne vedem aici sau pe retelele sociale pentru notite despre carti de bucate, de istorie sau sociologie, beletristica si memorii. Despre calatorii, locuri, oameni si povestile lor. Degustari la marile cofetarii ale lumii. Discutii cu prieteni noi si gospodine cu experienta. Bloguri obscure sau bloguri pe val. Inspiratia e peste tot.