Gustul altor locuri

54 tari, 5 continente

& counting 

Metodologie

Uneori iau notite, fac prescurtari, scriu randuri furate la fata locului; alteori, ca in Laos cand drumul era lung, scriu fraze, fapte, emotii, senzatii. Arareori inregistrez audio sau video voci, sunete, povesti. Dar mai apoi, acasa, totdeauna la rece, refac itinerarii, rememorez parcursuri, caut informatii, confirmari sau dimpotriva. Ce lasa in urma mana pe tastatura sper sa pot strange intr-un jurnal de pasi si farfurii. Cateva eseuri sunt pe blog, link mai jos.  

Foto: Unsplash

Winter sun

Si lemongrass. 

In wok-urile Asiei

Bali, Singapore, Tailanda, Laos, Cambogia, Vietnam. Indonezia, Malaezia

India, Maldive, Sri Lanka

China, Japonia, Macau

Apa de flori de trandafir

Si nisip cat cuprinde. 

Orientul Mijlociu

Siria, Iordania, Liban, Oman, Turcia, UAE

Condimente

Si culori intense.

Africa

Africa de Sud, Maroc, Mauritius, Seychelles, Zanzibar. Capul Verde

cangur 

Casowary, Pavlova

Down under

Australia

de la cupcakes

la frunze de coca 

Americile de Nord, Sud & in between

Statele Unite ale Americii, Dominicana, Peru, Brazilia

Pizza, paella, ouzo

macarons  si curry wurst.

Old world, Europe

Franta, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Olanda, Belgia, Grecia, Cipru, Turcia, Austria, Cehia, Danemarca, Suedia, Estonia, Letonia, Lituania, Ungaria, Gibraltar, Islanda, Irlanda, Moldova, Monaco, UK, Vatican

Consultanta

office@biscuit.ro

Evenimente

adriana@biscuit.ro

Food & travel

adriana@biscuit.ro