Politica confidentialitate

GDPRPOLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Vom colecta datele personale în următoarele scopuri:

– Înregistrarea clienților (on-line sau prin formularul de la magazin): vom prelucra datele personale ale clienților colectate prin intermediul formularelor de plasare comanda.

– Reclamă şi publicitate: vom prelucra datele personale ale clienților colectate în scopul de a vă oferi informații prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului, referitoare la produsele din oferta Biscuit si evenimentele organizate de Biscuit.

– Supraveghere video prin CCTV: vom prelucra imaginea dumneavoastră în scopul monitorizării/securității persoanelor, spațiilor și/sau bunurilor private, având în vedere ca spatiul comercial in care ne desfasuram activitatea necesită supraveghere din rațiuni de securitate.

Vom prelucra datele tale personale în unul dintre următoarele temeiuri:

Încheierea și executarea contractului verbal încheiat cu dvs. prin plasarea unei comenzi si plata unui avans, pentru care trebuie să intrăm în posesia unor date absolut necesare emiterii facturii bunului comandat/ achizitionat.

Interesele legitime ale Biscuit de exemplu, prevenirea fraudelor, menținerea securității bunurilor, marketing direct. Ori de câte ori ne bazăm pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dvs., evaluăm interesele noastre, astfel ca acestea să nu prevaleze asupra drepturilor dvs.

Conformarea cu o cerință legală imperativă, inclusiv cerințe contabile și fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de păstrare), proceduri, și dreptul dvs. de a restricționa utilizarea datelor proprii, 

Consimțământul pe care îl acordați atunci când nu există un alt temei al prelucrării și care poate fi retras în orice moment de dvs.

http://biscuit.ro/wp-content/uploads/2018/03/DSC_8024.jpg