Termeni & Conditii 2019

TERMENI SI CONDITII

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile in care opereaza acest website deoarece utilizarea acestuia implica acceptarea lor.
http://biscuit.ro/wp-content/uploads/2018/03/DSC_7962.jpg

Definitii

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Biscuit, prin intermediul magazinului virtual www.biscuit.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – societatea comerciala Biscuit avand sediul in Bucuresti.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa vanda Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator. 

Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

http://biscuit.ro/wp-content/uploads/2018/11/DSC_7306.jpg

Utilizarea site-ului

Utilizarea website-ului www.biscuit.ro presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor prezentati mai jos. Termenii şi condiţiile de utilizare a website-ului pot fi schimbate în orice moment de către administrator, fără notificarea prealabilă a Utilizatorilor acestuia. Neacceptarea acestor Termeni şi Condiţii ori a oricărei prevederi din aceştia, după cum sunt formulate în prezentul act, atrage obligaţia Utilizatorului de a înceta de îndată accesarea website-ului; accesarea sau vizitarea în continuare a website-ului, a oricărei pagini/ parte din acesta constituie o acceptare în întregime şi necondiţionată a Termenilor şi Condiţiilor şi a oricărei prevederi din aceştia, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.  Website-ul poate fi utilizat numai pentru obtinerea de informatii despre oferta prezentata de administratorul acestuia. Orice alt scop este nepermis; nu pot fi preluate texte fara acordul proprietarului site-ului.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea The Goodie Bag Company si nu pot fi preluate, copiate sau folosite fara acordul scris al proprietarului.

CONFIDENTIALITATE – PUBLICITATE GDPR 

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Cumparatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste. Pentru mai multe detalii consultati pagina Politica confidentialitate.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Daca ne-a scapat ceva ce ai vrea sa stii

Contacteaza-ne